جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميتلف با سس گوجه فرنگي
-(1 Body) 
ميتلف با سس گوجه فرنگي
Visitor 407
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
? گوشت بدون چربي دو بار چرخ شده 750 گرم
? کرفس خرد شده ريز 2 پيمانه
? آرد سوخاري سه چهارم پيمانه
? شير پاستوريزه 5/1 پيمانه
? تخم مرغ 1 عدد
? پياز سرخ شده ريز 3 قاشق غذاخوري
? سبزي هاي معطر (نعناع، ترخون، مرزه) 1 پيمانه
? رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
? زعفران 1 قاشق چاي خوري
? دارچين 1 قاشق مرباخوري
? نمک و فلفل به ميزان دل خواه
? روغن مايع 4 قاشق غذاخوري

? طرز تهيه:
 

ابتدا آرد سوخاري را در شير سرد حل کرده و کنار مي گذاريم.
سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچين، زعفران، پياز داغ، سبزي هاي معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط مي کنيم.
کرفس خرد شده ي ريز را با 2 قاشق غذاخوري روغن مايع کمي تفت مي دهيم و به مواد گوشتي اضافه مي کنيم.
مخلوط شير و آرد سوخاري را نيز اضافه مي کنيم و خوب ورز مي دهيم.
سپس در ته قالب مکعب مستطيل به ابعاد 10× 30 سانتي متر، کاغذ روغني مي اندازيم و مايه ي متيلف را به صورت يک جا در قالب ريخته و با دست مرطوب فشار مي دهيم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود.
بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگي را، با 2 قاشق غذاخوري روغن مايع باقي مانده مخلوط نموده و روي سطح گوشت مي ماليم.
درب ظرف را با کاغذ آلومينيوم مي بنديم و به مدت 5/1 ساعت در طبقه ي دوم فر با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا 175درجه ي سانتي گراد، مي پزيم.
بايد توجه کنيم که فر را از يک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگي را در ظرف مناسبي ريخته و متيلف را در ديس برمي گردانيم.
آن گاه با کارد تيز آن را برش داده و از سس باقي مانده، بر روي متيلف مي ريزيم و اطراف آن را با هويج پخته شده، سيب زميني سرخ شده يا هر نوع سبزيجات فصل پخته شده تزيين مي کنيم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image