مواد لازم
لازانيا : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پياز داغ عسلي : 3 قاشق سوپخوري
پنير گروير : 150 گرم
سس مايونز : 1 فنجان
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري
نمک : قدري
فلفل : قدري
طرز تهيه
توضيح آنکه خمير لازانيا بهطور آماده در فروشگاهها به فروش ميرسد خميري است تقريباً پهن به عرض و طول ده سانتيمتر که ممکن است به رنگهاي سبز و صورتي و سفيد آماده باشد.
ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته لارانيا 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب لازانيا را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز لازانيا کاملاً نرم شود و زياد له نشود لازانيا را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بر روي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتيکه بخواهيم لازانيا را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آن را در ظرف آب سرد ميريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
پياز سرخ شده را در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم، گوشت چرخ شده را با پياز مخلوط ميکنيم و گوشت را کمي سرخ ميکنيم آب گوجه فرنگي يا رب گوجه فرنگي را در يک ليوان آب حل ميکنيم و داخل گوشت ميريزيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم و ميگذاريم آهسته بجوشد و آب کمي تبخير شود.
سپس در در ظرف نسوز مناسبي يک رديف لازانيا و يک رديف گوشت و روي گوشت باز يک رديف لازانيا ميريزيم، سس گوجه فرنگي را روي آن ميدهيم و پنير را رويش ميپاشيم و ظرف را روي پنجره آخر فري که قبلاً گرم کردهايم بهطرف بالا با حرارت 450 درجه به مدت نيمساعت قرار ميدهيم تا روي آن کمي برشته شود.
منبع:www.vista.ir /ن