جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لازانيا نوع اول
-(0 Body) 
لازانيا نوع اول
Visitor 406
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
لازانيا : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پياز داغ عسلي : 3 قاشق سوپخوري
پنير گروير : 150 گرم
سس مايونز : 1 فنجان
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري
نمک : قدري
فلفل : قدري

طرز تهيه
 

توضيح آنکه خمير لازانيا به‌طور آماده در فروشگاه‌ها به فروش مي‌رسد خميري است تقريباً پهن به عرض و طول ده سانتي‌متر که ممکن است به رنگ‌هاي سبز و صورتي و سفيد آماده باشد.
ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب مي‌کنيم و براي هر بسته لارانيا 2 قاشق نمک در آب مي‌ريزيم و بعد از جوش آمدن آب لازانيا را در آن مي‌ريزيم و يک دو قاشق روغن در آن مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بجوشد تا مغز لازانيا کاملاً نرم شود و زياد له نشود لازانيا را در آبکش مي‌ريزيم و مقداري آب نيم گرم بر روي آن مي‌دهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتي‌که بخواهيم لازانيا را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آن را در ظرف آب سرد مي‌ريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
پياز سرخ شده را در ظرفي مي‌ريزيم و روي آتش مي‌گذاريم، گوشت چرخ شده را با پياز مخلوط مي‌کنيم و گوشت را کمي سرخ مي‌کنيم آب گوجه فرنگي يا رب گوجه فرنگي را در يک ليوان آب حل مي‌کنيم و داخل گوشت مي‌ريزيم و کمي نمک و فلفل مي‌زنيم و مي‌گذاريم آهسته بجوشد و آب کمي تبخير شود.
سپس در در ظرف نسوز مناسبي يک رديف لازانيا و يک رديف گوشت و روي گوشت باز يک رديف لازانيا مي‌ريزيم، سس گوجه فرنگي را روي آن مي‌دهيم و پنير را رويش مي‌پاشيم و ظرف را روي پنجره آخر فري که قبلاً گرم کرده‌ايم به‌طرف بالا با حرارت 450 درجه به مدت نيم‌ساعت قرار مي‌دهيم تا روي آن کمي برشته شود.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image