مواد لازم
لازانيا : 1000 گرم
کالباس : 500 گرم
پنير گروير : 150 گرم
قارچ کنسرو شده : 2 فنجان
پياز داغ عسلي : 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
سس مايونز : 3 فنجان
کره : 100 گرم
خامه : 100 گرم
آب گوشت : 1 فنجان
نمک : قدري
فلفل : قدري
طرز تهيه
قارچ و سوسيس يا کالباس را ريز ريز ميکنيم با پياز سرخ کرده، کمي سرخشان ميکنيم، آب گوشت و رب گوجه فرنگي را در آن ميريزيم ميگذاريم بجوشد تا آب آن تبخير شود، کمي نمک و فلفل ميزنيم نصف ليوان از سس را به آن مخلوط مينمائيم ميگذاريم آهسته چند جوش بزند.
در ظرفي آب ميريزيم يک قاشق روغن و يک قاشق نمک به اضافه کرده ميگذاريم بجوشد، خمير لازانيا را از هم جدا نموده داخل آب قرار ميدهيم تا جوش آيد و کاملاً نرم شود (زياد له نگردد) بعد آن را در صافي ميريزيم پارچه را روي ميز پهن ميکنيم خميرها را يکي يکي روي پارچه قرار ميدهيم که آب آن برود و به هم نچسبد ته ظرف نسوز مستطيل شکل را کمي چرب ميکنيم يک ورقه لازانيا روي آن ميچنيم مقداري از مايه گوشتي که قبلاً حاضر کردهايم روي آن ميريزيم کمي پنير رويش ميپاشيم يک رديف ديگر خمير لازانيا روي آن قرار ميدهيم و بقيه گوشت را روي آن ميريزيم و باز کمي پنير رويش ميپاشيم.
با چند ورقه خمير لازانيا روي آن را ميپوشانيم بقيه سس را روي آن ميريزيم و بقيه پنير را هم رويش ميپاشيم و گره را قطعه قطعه کرده روي آن قرار ميدهيم و با حرارت 400 درجه فارنهايت نيمساعت تا سه ربع ساعت طبخ مينمائيم تا روي آن طلائي شود و در صورت نداشتن فرصت ظرف را زير فر قسمتي که شعله مشتعل است ده دقيقه قرار ميدهيم. کافي است که روي آن طلائي شود.
منبع: www.vista.ir /ن