بارها شده كه با انواع پيتزاها برخورد كرده باشيم;براي مثال پيتزاي مخلوط يا مخصوص، ژامبون، قارچ، گوشت و...اين مسئله در رابطه با ماكارانيها هم صدق ميكند.به طور معمول ماكاراني را با گوشت چرخ كرده درست ميكنند، اما اين غذا ميتواند انواع ديگري هم داشته باشد، كه ما براي شما طرز تهيه ماكاراني با قارچ و ژامبون مرغ را مينويسيم.
? مواد لازم:
ماكاراني:500 گرم
ژامبون مرغ:300 گرم
قارچ:100 گرم
فلفل دلمهاي:1 عدد
نخود فرنگي:100 گرم
پياز متوسط:2 عدد
پنير پيتزا:300 گرم
رب گوجه فرنگي:2 قاشق سوپخوري
روغن مايع:يك سوم پيمانه
نمك و فلفل:به مقدار لازم
? طرز تهيه:
ابتدا ماكارانيها را در ظرفي به همراه آب، روغن مايع و نمك ميريزيم تا كمي بپزد.در اين حين پيازها را خرد كرده و روي روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود، پس از اين كار فلفل دلمهاي خرد شده را نيز بههمراه قارچ به آن اضافه ميكنيم تا تفت بخورد.
هنگاميكه احساس كرديد مواد شما به خوبي تفت خورده، به آن رب گوجه و ژامبون مرغ را، كه بايد به صورت ريز شده باشد، اضافه كرده و هم ميزنيم.تنها يك دقيقه مانده به برداشتن مخلوط آماده شده از روي حرارت، به آن پنير پيتزا و نخود فرنگي پخته شده را اضافه ميكنيم.بهتر است مخلوط آماده شده، يا به عبارتي مايع ماكاراني، را به صورت جداگانه با ماكاراني پخته شده، ميل كنيم، البته ميتوان مايع آن را با ماكاراني دم كشيده هم ميل كرد.
منبع:www.vista.ir /ن