جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماکاروني با سس باقلا
-(7 Body) 
ماکاروني با سس باقلا
Visitor 672
Category: دنياي فن آوري
همه ما باقلاپلو را خورده ايم ولي آيا شما تا به حال خوردن ماکاروني با باقلا را امتحان کرده ايد؟،اين غذاي ابتکاري اگرچه به خوشمزگي باقلاپلو نيست ولي در نوع خود متفاوت و لذيذ است. پيشنهاد مي کنم تا فصل باقلا تمام نشده، به عنوان شام يک شب بهاري امتحان کنيد.

? مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
 

? 500 گرم ماکاروني پيچ
? 4 ورق کالباس مرغ يا گوشت
? 2 عدد تره فرنگي متوسط
? 4 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
? 300 ميلي ليتر يا يک و يک چهارم فنجان خامه
? 2 قاشق چاي خوري خلال پوست ليموترش
? نمک و فلفل به ميزان لازم

? طرز تهيه
 

1. ابتدا باقلاها را با پوست دوم در داخل قابلمه کوچک حاوي آب ريخته و بپزيد. بعد از اين که باقلاها پخته شدند، آنها را با آب آبکش کنيد و گوشه اي بگذاريد تا سرد شوند. بعد از سرد شدن، شروع به جدا کردن پوست آنها کنيد. هنگام انجام اين کار دقت کنيد تا فرم ظاهري آنها تغيير نکند.
2. در اين فاصله زماني، قابلمه بزرگي را تا نيمه از آب پر کنيد و در آن يک قاشق چاي خوري نمک و يک قاشق سوپ خوري روغن زيتون بريزيد و بگذاريد آب به جوش آيد سپس ماکاروني پيچ را داخل آب در حال جوش بريزيد و به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که ماکاروني ها به طور کامل پخته و نرم شوند، حرارت را ادامه دهيد سپس آن را آبکش کنيد. ماکاروني آبکش شده را دوباره داخل همان قابلمه برگردانيد و در کناري بگذاريد تا سس ماکاروني نيز آماده شود.
3. طي مدت پختن ماکاروني، ورقه هاي کالباس را به قطعات ريز خرد کنيد. تره فرنگي ها را نيز ابتدا خوب شسته و سپس به صورت حلقه حلقه خرد کنيد.
4. سه قاشق سوپ خوري روغن را در داخل تابه اي بريزيد و ابتدا فرنگي و سپس کالباس خرد شده را روي شعله ملايم اجاق گاز تفت دهيد. مواد را مرتب هم بزنيد تا نسوزند. اين مدت زمان، مجموعاً حدود 8 دقيقه يا تا زماني که تره فرنگي طلايي رنگ شود، به طول خواهد انجاميد سپس خامه و خلال پوست ليموترش را نيز اضافه کنيد و به مدت دو دقيقه با بقيه مواد حرارت دهيد.
5. باقلاي پخته و از پوست دوم جدا شده را نيز به همراه کمي نمک و فلفل به مواد افزوده و همزمان با مخلوط شدن با آنها، کمي تفت هم بدهيد. به اين ترتيب سس اين ماکاروني نيز آماده مي شود.
6. در پايان، سس را داخل ماکاروني موجود در قابلمه بريزيد و ماکاروني را به طور کامل به آن آغشته کنيد. با توجه به اين که در طول اين مدت ماکاروني سرد شده و تنها گرماي سس مخلوط شده با ماکاروني سبب گرم شدن غذا مي شود، اگر دوست داريد که اين غذا را به صورت داغ ميل کنيد، اين مخلوط را پيش از سرو کردن به مدت 2 الي 3 دقيقه روي شعله ملايم اجاق گاز حرارت دهيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image