مواد لازم
ماکاروني : 600 گرم
گوجه فرنگي : 1000 گرم
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري
ميگو تاره : 250 گرم
کره : 100 گرم
شکر : 1 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي : 2 قاشق سوپخوري
سير : 2 عدد
جعفري ساطوري شده : 2 قاشق سوپخوري
قارچ : 250 گرم
نمک : قدري
فلفل : قدري
طرز تهيه
ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملاً نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بر روي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتيکه بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آن را در ظرف آب سرد ميريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
سپس ظرفي را آب ميکنيم و ميگذاريم جوش بيايد ميگوها را در آب جوش مياندازيم، کمي که نرم شد از روي آتش برميداريم و در صافي ميريزيم پوست ميگو را حتيالمقدور ميگيريم. در صورتيکه ميگو يخ زده باشد ابتدا ميگذاريم باز شود بعد پوست ميکنيم و در آب جوش يکي دو جوش ميدهيم.
قارچ را خرد ميکنيم و ميشوئيم و با 50 گرم کره سرخ ميکنيم، رب گوجه فرنگي را در کمي آب حل ميکنيم و پياز سرخ شده را در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم، رب گوجه فرنگي را با شکر داخل پياز سرخ شده ميريزيم، سپس ميگو و قارچ را داخل اين سس ميريزيم و کمي بههم ميزنيم.
پوست گوجه فرنگي را ميگيريم (براي گرفتن پوست گوجه فرنگي آنها را در آب جوش مياندازيم و بلافاصله پوست آنها را ميگيريم) گوشت گوجه فرنگي را قطعه قطعه کوچک ميکنيم و تخم آنها را ميگيريم. و داخل مايه قارچ و ميگو ميريزيم و ميگذاريم چند جوش بزند و کمي نمک و فلفل ميزنيم، سپس ماکاروني را در ظرفي ميريزيم و 50 گرم باقيمانده کره را روي ماکاروني قرار ميدهيم و ميگذاريم روي آتش تا کره آب شود.
ماکاروني را با ساير مواد مخلوط ميکنيم و جعفري خرد شده را به آن اضافه ميکنيم و در ديس ميکشيم.
اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر ميباشد.
منبع:www.vista.ir /ن