? مواد لازم:
? روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
? سير خرد شده: 2 حبه
? پياز متوسط: خردشده 2 عدد
? چوب دارچين: 1 تكه يا نصف قاشق چايخوريپودر آن
? پودر زيره: 2 قاشق چايخوري
? پودر گشنز: 2 قاشق چايخوري
? نخود پخته شده: 300 گرم
? گوجه فرنگي (دو نيم شده) 250 گرم
? كشمش پلويي: 50گرم يا يك دوم ليوان
? روغن زيتون (علاوه بر ميزان قبلي) يك سومليوان
? ماكاروني طرحدار: 500 گرم
? بادام زميني تفت داده: يك سوم ليوان
? برگ ريحان تازه، خرده شده، يك چهارم ليوان
? طرز تهيه
روغن را در ماهي تابه بريزيد سپس سير و پياز رادر آن بريزيد و هم بزنيد وبپزيد تا زماني كه نرمشود آن گاه به آن ادويه اضافه كنيد تا زماني كهبوي آن بلند شود حرارت دهيد. در اين مرحلهنخودها، گوجهها، كشمشها و بقيه روغن را اضافهكنيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط شوند ماكاروني رادر يك قابلمه بزرگ آب در حال جوش بريزيد وبدون اينكه درب آن را بگذاريد تا زماني كه نرمشود بجوشانيد در مرحله بعد ماكاروني را صافكنيد و با مخلوط نخود و كشمش در كاسهاي بريزيدو رويش را با برگ ريحان خرد شده و بادام تزيينكنيد.
منبع: www.vista.ir /ن