مواد لازم
ماکاروني : 600 گرم
گوشت چرخ کرده : 750 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
جعفري ساطوري شده : 3 قاشق سوپخوري
کره : 3 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي : 1 فنجان
پياز داغ عسلي : 4 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
نمک : قدري
فلفل : قدري
طرز تهيه
ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملاً نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بر روي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتيکه بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آنرا در ظرف آب سرد ميريزيم در اينصورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
بعد گوشت را با پياز کمي سرخ ميکنيم، رب گوجه فرنگي را در يک ليوان آب حل ميکنيم و داخل گوشت ميريزيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم و ميگذاريم آبگوشت کمي تبخير شود. تخم مرغ را در ظرفي ميکشيم و با کمي نمک و فلفل بههم ميزنيم. ماکاروني آماده شده را با تخم مرغ مخلوط ميکنيم، سپس ته ظرف نسوزي را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد. دو سه قاشق روغن يا کره آب کرده ميريزيم و يک سوم از ماکاروني را در اين ظرف ميريزيم و نصف از گوشت و کمي جعفري را روي آن ميريزيم و باز نصف از بقيه ماکاروني را روي گوشت ميريزيم و بقيه گوشت را در آن ميريزيم و روي گوشت را با بقيه ماکاروني ميپوشانيم و در ظرف را ميگذاريم.
سپس ظرف را ميگذاريم کف فر با حرارت 350 درجه نيمساعت تا سه ربع بماند، بعد ظرف را بيرون ميآوريم و ماکاروني را در ظرف برميگردانيم و کمي سس گوجه فرنگي روي ماکاروني ميدهيم و اطراف ماکاروني را با جعفري تزئين ميکنيم، جعفري خرد شده را با بقيه سس مخلوط ميکنيم و در سس خوري ميريزيم.
اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر ميباشد.
منبع: www.vista.ir /ن