جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کانلوني
-(1 Body) 
کانلوني
Visitor 354
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

خمير کانلوني : 500 گرم
گوشت مغز ران گوساله : 750 گرم
پياز داغ عسلي : 2.5 قاشق سوپخوري
فلفل سبز : 100 گرم
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
کره : 100 گرم
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
پنير پيتزا : 100 گرم
نمک : قدري
فلفل : قدري

طرز تهيه
 

گوشت را ورقه ورقه کرده چهار گوش چهار گوش تقريباً دو سانتي‌متر در دو سانتي‌متر مي‌بريم. پياز سرخ کرده را در ظرفي مي‌ريزيم گوشت را با آن مخلوط کرده روي آتش مي‌گذاريم حرارت را ملايم کرده تا آب گوشت کاملاً کشيده شود. بعد 2 تا 3 ليوان آب روي آن مي‌ريزيم در ظرف گوشت را مي‌گذاريم تا گوشت بپزد ولي زياد له نشود.
آرد را با کره کمي سرخ مي‌کنيم فلفل را خرد مي‌نمائيم با آرد سرخ شده داخل گوشت مي‌ريزيم رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌نمائيم کمي هم نمک مي‌ريزيم. به‌هم مي‌نزنيم مي‌گذاريم تمام مواد آهسته بجوشد و سس گوشت کمي غليظ شود.
بعد در ظرفي مقداري آب مي‌ريزيم دو قاشق سوپخوري نمک در آن ريخته روي آتش مي‌گذاريم تا جوش بيايد بعد ورقه‌هاي خمير کانلوني را از هم جدا مي‌نمائيم داخل آب جوشان مي‌ريزيم مي‌گذاريم خمير پخته شود به حدي که زياد له نگردد.
بعد خمير را در صافي مي‌ريزيم و کمي آب سرد روي آن مي‌دهيم و سپس لاي هر ورقه خمير را مقداري از مايه گوشتي آماده شده مي‌ريزيم و لوله مي‌کنيم و در ديس مي‌چينيم سس گوشت را روي آن مي‌دهيم پنير رنده شده را روي آن مي‌پاشيم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image