جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کلم، دارويي براي همه
-(5 Body) 
کلم، دارويي براي همه
Visitor 415
Category: دنياي فن آوري
كلم چنانچه به صورت خام يا اندكي بخارپز شده مصرف شود يك ماده غذايي بسيار ارزشمند است. اين سبزي مفيد حاوي ويتامين‌هاي آ، ب، ث و اي و مواد معدني متعددي مثل كلسيم، سولفور، سيليكا، منيزيم و يد است. كلم منبعي غني از آهن و كلروفيل است كه آن را براي درمان كم خوني و بازيابي توان و قدرت بدني پس از دوره نقاهت و ضعف ناشي از كمبود آن ايده آل مي سازد. به طوري كه گفته مي شود مصرف كلم براي بازسازي خون در بدن و جبران ناتواني بسيار مفيد است.
خواص فوق العاده كلم از قرن ها پيش شناخته شده است و يكي از ارزشمندترين مواد غذايي در طب سنتي قديم است. در مصر باستان كلم داراي چنان ارزش درماني بوده است كه يك معبد به نام آن ساخته شد و در روم باستان آن را داروي همه دردها مي‌دانستند. پزشكان رومي مصرف كلم را مسبب شش قرن زندگي رومي ها بدون پزشك مي دانستند.
فيثاغورث خوردن روزانه كلم خام را درمان ناراحتي‌هاي عصبي مي‌دانست و ملاحان براي پيشگيري از ابتلا به بيماري اسكوروي كلم مي خوردند.
خوردن كلم خام از قديم به تصفيه خون و اثر پاك كنندگي بر روي پوست مشهور است و گفته مي شود كبد را از سموم پاك مي سازد و براي درمان آرتروز و انوع سردرد مفيد است.
كلم در پزشكي نوين نيز موضوع تحقيقات متعددي بوده كه اغلب فوايد شناخته شده در طب سنتي را مورد تائيد قرار مي دهد. بنا بر تحقيقات جديد كلم قادر است سيستم ايمني بدن را تحريك كرده و توليد آنتي بادي ها در بدن را افزايش دهد. خوردن سوپ يا دم نوش كلم تاثير فوق العاده اي در از ميان بردن عفونت هايي مثل سرماخوردگي، سرفه و آنفلوآنزا دارد. تركيبات سولفور موجود در كلم موجب تاثير نابود كننده آن بر روي باكتري ها و عفونت هاي دستگاه تنفسي مي شود. كلم همچنين اثر شگفت انگيزي در ترميم زخم ها و جراحات داخلي و خارجي بدن دارد. خوردن كلم خام موجب تشكيل لايه اي آسترمانند در طول مسير دستگاه گوارش مي شود كه به صورت لعابي محافظ در آن عمل مي كند و به درمان زخم هاي دستگاه گوارش، سوزش سر معده، گاستريت و كوليت هاي دستگاه گوارش كمك مي كند. گنجاندن كلم در رژيم غذايي روزانه مانع بروز يبوست شده و احتمال ابتلا به سرطان، به ويژه سرطان روده بزرگ را كاهش مي‌دهد. خوردن كلم براي كبد نيز بسيار مفيد است و مي تواند ميزان قند خون را كاهش داده و به بيماران ديابتي كمك كند.برگ هاي كلم خاصيت آرام بخش و ضدباكتري داشته و ترميم دهنده هستند. ضمادي كه از برگ‌هاي كلم تهيه شده مي تواند تسكين زخم ها، سوختگي ها، انواع جوش و خراشيدگي و حتي مارزدگي يا جاي نيش حشرات را موجب مي شود. اين ضماد به عنوان ضدالتهاب و ضدتورم نيز عمل مي كند و براي درمان ورم مفاصل مفيد است. چنانچه ضماد برگ كلم را بر روي سينه بگذاريد سرفه هاي شديد را تسكين مي‌دهد و آب كلم نيز در درمان آكنه، زخم و سوختگي هاي سطحي و سرمازدگي موثر است.براي تهيه ضماد كلم ابتدا سبزترين برگ هاي آن را جدا كرده و رگ برگ هاي سفت آن را ببريد. قسمت‌هاي لطيف برگ را در آب داغ بريزيد تا پس از چند دقيقه نرم شوند، برگ ها را از آب خارج كرده كمي بكوبيد. چند لايه از برگ هاي كوبيده را به عنوان ضماد در موضع مورد نظر قرار داده و ببنديد. هر چند ساعت ضماد را با ضماد تازه جايگزين كنيد.
•سوپ كلم، سوپ سرماخوردگي
مواد لازم
دو قاشق سوپخوري روغن مايع
5/1 كيلوگرم برگ كلم
5/1 قاشق چايخوري زيره سياه
1 قاشق چايخوري دانه خردل
1 ليتر آب مرغ يا آب گوشت
4 قاشق سوپخوري سركه سفيد يا قرمز
4 حبه سير ريز خرد شده
400 گرم گوجه فرنگي رنده شده
2 قاشق چايخوري شويد خرد شده تازه يا 1 قاشق چايخوري شويد خشك

طرز تهيه
 

برگ هاي كلم را جدا كرده و خوب بشوييد و پس از خشك شدن برگ ها آنها را به صورت رشته هاي باريك خرد كنيد. روغن را در قابلمه بزرگي داغ كنيد. كلم، زيره و دانه خردل را در روغن ريخته و در قابلمه را ببنديد و بگذاريد كلم كمي بپزد. گاهي آن را هم بزنيد تا كمي نرم شود. (حدود 25 دقيقه)
سركه را اضافه كنيد و يك دقيقه كلم را با آن تفت دهيد، سپس آب مرغ را افزوده و سه چهارم ليتر نيز آب سرد به آن اضافه كنيد، سپس سير و گوجه فرنگي را نيز به بقيه مواد بيفزاييد و بگذاريد با حرارت ملايم آهسته به جوش آيد و حدود 45 دقيقه بپزد. در آخر شويد را افزوده و سرو نماييد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image