مواد لازم
پياز : 2 عدد
کري پاودر : 1 قاشق مربا خوري
نارگيل : قدري
آب مرغ : 5 فنجان
گوجه فرنگي : 2 عدد
کره : 1 قاشق سوپخوري
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
سيب : 1 عدد
سير : 1 عدد
خامه : 1 فنجان
ليمو ترش : 1 عدد
طرز تهيه
پياز را خرد کرده در کره سرخش کنيد. سپس سير و کري پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقيقه بپزيد.
آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سيب و گوجه فرنگي و نارگيل و ليمو ترش در آن بريزيد و سرش را بپوشانيد روي آتش ملايم بپزيد. سپس آن را صاف کرده بگذاريد سرد بشود. قدري خامه شيرين هم رويش بريزيد.
منبع:www.vista.ir