? مواد لازم:
? کره: 250 گرم؛
? اسانس وانيل: 1 قاشق چايخوري؛
? پودر شکر: 160 گرم؛
? تخم مرغ: 1 عدد؛
? بيکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري؛
? آب پرتقال: 60 ميلي ليتر؛
? پودر بادام: 90 گرم؛
? آرد: 450 گرم؛
? پودر جوزهندي: يک دوم قاشق چايخوري؛
? پودر شکر براي تزئين: 160 گرم؛
? آب: 120 ميلي ليتر؛
? گلاب: 60 ميلي ليتر.
? طرز تهيه:
کره و اسانس وانيل، شکر و پودر جوزهندي را در ظرفي با همزن مي زنيم. سپس تخم مرغ را به آن افزوده و بعد پودر بادام را مي افزاييم و سپس مخلوط آرد و بيکينگ پودر را به مواد افزوده و پس از مخلوط شدن مواد آن را با دست خوب ورز مي دهيم سپس آن را در دست به شکل هلال در مي آوريم.
در سيني فر با فاصله مي چينيم و سيني را در فر به مدت 15 دقيقه با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم.
بعد در ظرفي آب و گلاب را مخلوط کرده و پس از آن که شيريني ها را از فر خارج کرديم و خنک شد در اين مواد به مدت خيلي کوتاهي مي زنيم و بعد در پودر شکر مي غلتانيم و در ظرف مي چينيم.
? نکته:
1)کره را در دماي محيط قرار مي دهيم، اسانس وانيل به صورت مايع با رنگ قهوه اي در فروشگاه ها يافت مي شود.
2)چنانچه بعد از مخلوط شدن با آرد خمير چسبنده بود مجدداً آرد اضافه مي کنيم تا چسبندگي آن گرفته شود.
منبع:www.vista.ir