موادلازم:
2پيمانه برنج
يک عدد پياز
200گرم گوشت گوساله
يک عدد فلفل دلمه اي قرمز
يک سوم قاشق چاي خوري فلفل قرمز
مقداري نمک و ادويه
مراحل آماده سازي و شيوه طبخ
1-برنج را آبکش کرده، سپس دم کنيد.
2-پياز را درشت خرد کرده، داخل روغن تفت دهيد.
3-گوشت را خرد کرده، به پياز افزوده، تفت دهيد.
4-فلفل دلمه اي را خرد کرده، به مواد افزوده، تفت دهيد.
5-نمک، ادويه و فلفل قرمز را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنيد. مقداري آب به مواد اضافه کنيدو اجازه دهيد گوشت پخته و آب غذا خشک شود.
6-برنج را داخل بشقاب بريزيد؛ مواد را روي آن بريزيد و روي آن کمي جعفري بپاشيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83