مواد لازم:
يک پيمانه نشاسته
1/5 فنجان شکر
3 فنجان آب سرد
3قاشق غذاخوري پودر نارگيل
يک قاشق غذاخوري رنگ غذاي صورتي آب گرفته
طرز تهيه:
1-نشاسته را در 2 فنجان آب حل کنيد.
2-بعد ازچند لحظه (زماني که نشاسته ته نشين شد) آب روي آن را برداريد.
3-مابقي آب و نشاسته را داخل قابلمه بريزيد.
4-سه فنجان آب به نشاسته اضافه کنيد.
5-شکر را به مواد فوق بيفزاييد.
6-مرتب هم بزنيد تا مايه کاملا غليظ شود به طوري که به قابلمه نچسبد.
7-نيمي از مايه را به رنگ صورتي مخلوط کنيد.
8-در يک قالب لبه دار، پودر قند و پودر نارگيل بپاشيد.
9-مايه ها را جداگانه داخل قالب ريخته و سطح مايه ها را داخل قالب صاف کرده و مابقي پودر قند و نارگيل را روي آن بريزيد.
10-به مدت يک ساعت داخل يخچال قرار دهيد. سپس برش بزنيد و روي آن پودر قند بپاشيد.
نکته هاي طلايي
-سعي کنيد از پودر قند براي روي راحتي ها استفاده کنيد.
-از مصرف بيش از حد آن مخصوصا در کودکان جلوگيري شود.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83