? در سفرههاي بيضيشكل، در دو سر بيضي از گل استفاده ميشود.
? در سفرههاي مستطيلشكل، گلها را در وسط عرض مستطيل قرار ميدهيم.
? در سفرههاي مربعشكل، از يك گوشه آن استفاده ميكنيم.
در صورت استفاده از گلدان، بايد حداكثر شاخههاي گل 20 سانتيمتر باشد. ابتدا بشقاب پلوخوري كه بشقاب اصلي است را روي ميز ميگذاريم. سپس بشقاب سوپخوري را قرار داده، چنگال و قاشق را در كنار سفره قرار ميدهيم. سپس كارد را ميگذاريم، بشقابهاي سالادخوري را با دستمال سفره در سمت چپ قرار ميدهيم. يك دستمال سفره را به صورت نيلوفر درست ميكنيم، بدين صورت كه دستمال سفره را از پشت گوشه ديگر به صورت مثلث تا ميزنيم (يعني هر طرفي كه چهارگوشه ميشود يك تا ميزنيم) مجددا مثلثهايي را كه تا زديم، به رو بر ميگردانيم. سپس گوشههاي اين مثلث را از زير بيرون ميكشيم. اين دستمال سفره به شكل گل نيلوفر در ميآيد. اين دستمال سفره را ميتوان در بيرون از بشقاب يا در داخل بشقاب تزئين كرد.
اگر قصد استفاده از شمع را در سفره داريد، ميتوان دستمالها را در حالي كه شمع يا شمعدان است، قرار دهيد و به اين شكل، سفره را تزئين كنيد. ليوان در سمت راست قرار ميگيرد، براي تزئين آن دستمال كاغذي را پهن ميكنيم و از وسط ميگيريم و داخل ليوان قرار ميدهيم.
منبع:www.vista.ir