مواد لازم
هويج : 500 گرم
توت : 2 عدد
شلغم : 500 گرم
کلم : قدري
جعفري ساطوري شده : قدري
کرفس خرد شده : 1 عدد
پياز : 1 عدد
کاهو : 1 عدد
کره : 1 قاشق سوپخوري
نخود فرنگي : قدري
طرز تهيه
تره فرنگي و هويج و شلغم و کرفس و پياز را خرد کرده نصف قاشق چايخوري نمک و شکر روي آن بپاشيد. سپس کره را در ديگ ريخته مخلوط فوق را در آن بريزيد و هم بزنيد تا کمي سرخ بشود. همين که مختصري سرخ کرديد. آب و قلم گاو را ريخته بگذاريد يکساعت و نيم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگي در سوپ بريزيد و بگذاريد يکساعت ديگر بجوشد و جعفري را در زمان کشيدن سوپ بروي آن بريزيد.
منبع: www.vista.ir