بيسکويت هايي که به شکل قلب بريده شوند و با خامه تزيين شوند (همان طور که در بيسکويت عسلي صفحه 72 استفاده شده است) نوع رمانتيک اين دستورالعمل مي باشد. اين بيسکويت ها براي مراسمي مانند روز مادر مهماني نامزدي يا روز عشاق (والنتين) مناسب است.
بيسکويت بزرگ
موادلازم براي تهيه حدود 6 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
رنده پوست پرتقال / 1 قاشق چايخوري
شکر / (75 گرم) 1/3 پيمانه
آرد سبوسدار مخمردار / (100 گرم)2/3 پيمانه
بادام زميني بي نمک بوداده، خردشده / (75 گرم)1/2 پيمانه
کشمش پلويي / (55 گرم)1/3 پيمانه
آب پرتقال / 2 قاشق غذاخوري
پودرنارگيل / (30 گرم)1/3 پيمانه
جو دوسر خردشده / (30 گرم) 1/3 پيمانه
کره، شکر و رنده پوست پرتقال را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آرد الک شده و ساير مواد را در داخل مخلوط مي ريزيم و هم مي زنيم. مخلوط را 6 قسمت مي کنيم، هر قسمت را گرد و گلوله مانند مي کنيم و در سيني چرب شده فر به فاصله 10 سانتي متر از هم مي چينيم، دستمان را آغشته به آرد مي کنيم و گلوله ها را کاملا صاف مي کنيم تا يک دايره حدودا 10 سانتي متري درست شود. سيني را حدود 20 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند، سپس مي گذاريم خنک شوند.
منبع: