جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
موس شکلات، قهوه و هل
-(2 Body) 
موس شکلات، قهوه و هل
Visitor 397
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر:
شکلات تلخ 70 درصد : 150گرم
قهوه ي دم کرده و سرد شده (قهوه ي اسپرسو بهتر است.) : 100ميلي ليتر
دانه ي هل نيمکوب با پوست: 2عدد
زرده ي تخم مرغ: 2عدد
سفيده ي تخم مرغ: 2عدد
شکر: 2 قاشق سوپخوري
خامه ي هم زده و شکلات رنده کرده براي تزئين.

موس شکلات، قهوه و هل

روش تهيه:
ابتدا شکلات تلخ را خرد کنيد و همراه با هل و قهوه ي سرد شده در کاسه اي بريزيد و به روش بن ماري روي حرارت غير مستقيم، با قاشق چوبي به آرامي هم بزنيد. تا شکلات آب شود. در اين هنگام کاسه را از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا کمي خنک شود. سپس زرده هاي تخم مرغ را بيفزائيد و با قاشق چوبي، به مدت 1 دقيقه هم بزنيد تا زرده، جذب شکلات شود. سفيده هاي تخم مرغ را نيز در ظرف جداگانه اي با همزن برقي بزنيد و در آن ميان شکر را هم بيفزائيد تا حجم سفيده 2 برابر شود. آن گاه ابتدا کمي از سفيده را با مايه ي شکلات مخلوط کنيد. بعد تمامي سفيده را بيفزائيد و خوب مخلوط نمائيد تا مايه ي شکلات، حالت کف آلود به خود بگيرد. اينک از مايه ي موس در ظرف مخصوص پذيرائي بريزيد و بين 40 دقيقه تا 2 ساعت آن ها را در يخچال بگذاريد و ميل کنيد.
منبع: مجله آشپزباشي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image