کره / 60 گرم
پودر شکر / 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
آرد مخمردار / 2 قاشق غذاخوري
کره ليمويي / (125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
موادلازم براي لايه رويه کيک:
تخم مرغ / 1 عدد
پودر شکر / (75 گرم) 1/3 پيمانه
کره نرم شده / 60 گرم
پودر نارگيل / (30 گرم) 1/3 پيمانه
خامه / (60 ميلي ليتر)1/4 پيمانه
کره، شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود، تخم مرغ ها را اضافه مي کنيم، مي زنيم تا مخلوط شوند، سپس آرد هاي الک شده را در آن ريخته، مخلوط مي کنيم. مخلوط را در يک سيني چرب شده فر بشکل مستطيل مي ريزيم، با يک چنگال آن را سوراخ سوراخ مي کنيم. ابتدا کره ليمويي و بعد مواد لايه را روي کيک پخش مي کنيم و به مدت 30 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا کمي برشته شود. سيني را بيرون آورده، مي گذاريم تا خنک شود. سپس آن را به قطعات دلخواه مي بريم و در صورت تمايل روي آن خاکه قند مي پاشيم.
تهيه لايه روي کيک:
تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا سفيد و غليظ شود، شکر و کره را به آن اضافه مي کنيم و مجددا مي زنيم. نارگيل و خامه را در آن مي ريزيم، خوب مخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت