ويژه شب يلدا (غذاي آذربايجان)
انرژي كل 600 كيلوكالري
مواد لازم:
هويج : 200 گرم
شيره انگور : 1 پيمانه
عسل : 1 قاشق سوپخوري
هل : يك دوم قاشق چاپخوري
دارچين : 1 قاشق چايخوري
خلال پسته، بادام و گردو (براي تزيين): به ميزان لازم
پودر گل محمدي : 1 قاشق چايخوري
روش تهيه:
هويج را رنده كنيد و با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا كاملا پخته شود. سپس شيره انگور و عسل را اضافه كنيد و پس از آنكه كاملا پخته و غليظ شد، پودر هل و دارچين را بيفزاييد. اكنون حلوا را در ظرف بكشيد و روي آن را با خلال پسته، بادام، گردو و پودر گل محمدي تزيين كنيد.
اين حلوا يكي از خوراكي هاي ويژه شب يلدا در آذربايجان مي باشد كه در شب يلدا به همراه پشمك و كادوي ويژه اين شب براي نوعروسان مي برند.
منبع: نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.