جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قارچ پلو
-(1 Body) 
قارچ پلو
Visitor 411
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر:
 

برنج / 2 پيمانه
پياز سرخ شده / يك پيمانه
قارچ تازه / نيم كيلو، خرد شده
كره / 50 گرم
روغن براي سرخ كردن / 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي / براي تزيين، ريز شده
نمك و فلفل / به ميزان لازم
پودر هل / يك دوم قاشق مرباخوري
پودر دارچين / يك دوم قاشق مرباخوري
آبليموترش / يك دوم قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
 

قارچ را بعد از شستن و خرد كردن در تابه اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا كاملاً آب قارچ ها تبخير شود. كره را اضافه كرده و قارچ را تفت دهيد. نمك، فلفل و آبليمو را نيز اضافه كرده و وقتي كه كاملاً سرخ شد آن را كنار بگذاريد. برنج را در قابلمه اي كه آب آن به جوش آمده ريخته، همزمان زردچوبه و نمك را اضافه كرده و بعد از آماده شدن آبكش كنيد. در قابلمه روغن ريخته و لايه لايه از قارچ و پياز را به برنج اضافه كنيد. رنگ اين برنج به دليل استفاده از زردچوبه بايد زرد باشد. در آخر پودر هل و دارچين را روي برنج بپاشيد و بگذاريد برنج دم بكشد. در آخر وقتي برنج دم كشيده را در ديس ريختيد. بر روي آن گوجه فرنگي هاي ريز شده را بپاشيد.

نكته:
 

1ـ از اين دستور 250 گرم كربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 80 گرم چربي و 2280 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ بهتر است يك پيمانه از دو پيمانه برنج، برنج دودي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image