مواد لازم براي 6نفر
پنير موتزارلا - 180گرم، رند ه شد ه
فلفل دلمه اي رنگي - 6عدد
برنج - 2پيمانه
روغن مايع - 4قاشق غذاخوري
پياز متوسط - يک عدد، ساطوري
کنسرو ماهي تن - يک عدد
گوجه بزرگ - 3عدد، خرد شد ه
سير - 2حبه، ساطوري
سرکه - 4قاشق غذاخوري
جعفري - 3قاشق غذاخوري، ساطوري
طرز تهيه
سرفلفل دلمه اي ها را بريد ه و داخل ان را خالي کنيد. فلفل ها را 4 د قيقه در آب جوش قرار د هيد تا رنگ خود را در هنگام پخت حفظ کنند، سپس وارونه در آب کش قرار د هيد تا کاملا خشک شوند. برنج را طبق دستور کته بپزيد، اما نگذاريد ته د يگ ببند د، يعني کمي زود تر از روي حرارت برداريد. روغن را در يک تابه داغ کرد ه وپياز را در آن تفت د هيد تا نرم شود. ماهي را اضافه کرد ه و کاملاً در تابه له کنيد. گوجه و سير را اضافه کرد ه و مايه را کاملاً مخلوط کنيد. سرکه را اضافه کرد ه و مايه را 5 د قيقه روي شعله ملايم بپزيد تا گوجه نرم شود. فر را روي حرارت190درجه سانتي گراد گرم کنيد. مايه داخل فلفل را از روي حرارت برداشته و برنج، جعفري و حدود نيمي از پنير موتزارلاي رند ه شد ه را به آن اضافه کرد ه و خوب مخلوط کنيد. داخل فلفل ها را با مايه پر کرد ه و روي ان پنير موتزارلا بپاشيد. فلفل ها را در يک ظرف گود نسوز قرار داد ه و داخل ظرف تا ارتفاع يک سانتي متر از لبه فلفل ها آب بريزيد.
نکته
ـ فلفل ها را 25تا30 د قيقه در فر در طبقه وسط قرار د هيد. د لمه ها را با سس گوجه فرنگي سرو کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74