جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه فلفل ايتاليايي
-(1 Body) 
دلمه فلفل ايتاليايي
Visitor 394
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6نفر
 

پنير موتزارلا - 180گرم، رند ه شد ه
فلفل دلمه اي رنگي - 6عدد
برنج - 2پيمانه
روغن مايع - 4قاشق غذاخوري
پياز متوسط - يک عدد، ساطوري
کنسرو ماهي تن - يک عدد
گوجه بزرگ - 3عدد، خرد شد ه
سير - 2حبه، ساطوري
سرکه - 4قاشق غذاخوري
جعفري - 3قاشق غذاخوري، ساطوري

طرز تهيه
 

سرفلفل دلمه اي ها را بريد ه و داخل ان را خالي کنيد. فلفل ها را 4 د قيقه در آب جوش قرار د هيد تا رنگ خود را در هنگام پخت حفظ کنند، سپس وارونه در آب کش قرار د هيد تا کاملا خشک شوند. برنج را طبق دستور کته بپزيد، اما نگذاريد ته د يگ ببند د، يعني کمي زود تر از روي حرارت برداريد. روغن را در يک تابه داغ کرد ه وپياز را در آن تفت د هيد تا نرم شود. ماهي را اضافه کرد ه و کاملاً در تابه له کنيد. گوجه و سير را اضافه کرد ه و مايه را کاملاً مخلوط کنيد. سرکه را اضافه کرد ه و مايه را 5 د قيقه روي شعله ملايم بپزيد تا گوجه نرم شود. فر را روي حرارت190درجه سانتي گراد گرم کنيد. مايه داخل فلفل را از روي حرارت برداشته و برنج، جعفري و حدود نيمي از پنير موتزارلاي رند ه شد ه را به آن اضافه کرد ه و خوب مخلوط کنيد. داخل فلفل ها را با مايه پر کرد ه و روي ان پنير موتزارلا بپاشيد. فلفل ها را در يک ظرف گود نسوز قرار داد ه و داخل ظرف تا ارتفاع يک سانتي متر از لبه فلفل ها آب بريزيد.

نکته
 

ـ فلفل ها را 25تا30 د قيقه در فر در طبقه وسط قرار د هيد. د لمه ها را با سس گوجه فرنگي سرو کنيد.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image