زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال)
مواد لازم براي 4 نفر:
شاه ميگوي متوسط و پخته / 1کيلوگرم
ورميشل برنج / 250 گرم
ليموترش / 2عدد
فلفل دلمه اي زرد، نازک نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 200 گرم)
فلفل دلمه اي قرمز، نازک نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 200 گرم)
پياز قرمز، برشهاي حلقوي نازک بدهيد / 1عدد متوسط( 170 گرم)
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
سرکه برنج / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
سامبال اوئلک / 1قاشق غذاخوري
سس ماهي / 1قاشق غذاخوري
شکر گور( شکر زرد) رنده شده / 2قاشق غذاخوري
برگ گشنيز تازه / 1پيمانه
طرز تهيه:
1- ميگوها را پوست بگيريد، دل و روده ي آنها را خارج کنيد و دمشان را دست نخورده باقي بگذاريد. ورميشل ها را داخل يک کاسه بزرگ محتوي آب جوش بريزيد، منتظر بمانيد تا نرم شوند، بعد آنها را آبکش کنيد زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود.
2- در اين فاصله يکي از ليموها را با پوست برش دهيد و داخل يک کاسه بزرگ بريزيد و آب ليموي دوم را روي کاسه فشار دهيد، ميگو، ورميشل و باقيمانده ي مواد اوليه را نيز داخل کاسه بريزيد، آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. روي کاسه را بپوشانيد و آن را يک ساعت قبل از سرو داخل يخچال بگذاريد.
در هر پرس از اين سالاد 14/9 گرم چربي و 1502کيلوژول( 359 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)