زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 10 دقيقه.
مواد لازم براي 6نفر:
هويج متوسط / 2 عدد
پاستاي پني / 500گرم
ريحان تازه خرد شده / 1/2 پيمانه
نعناي تازه خرد شده / 1/2پيمانه
گشنيز تازه خرد شده / 1/2 پيمانه
جوانه لوبيا / 1/2 پيمانه
روغين زيتون / 2 قاشق چايخوري
سير حلقه حلقه شده / 2 حبه.
سس پر ادويه و تند:
روغن نباتي / 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه
روغن کنجد / 1 قاشق چايخوري
آبليمو / 1/4 پيمانه
سس سفيد سويا / 2 قاشق غذاخوري
شکر / 1/2 قاشق چايخوري
سامبول اولک / 2 قاشق چايخوري.
1. هويج ها را بصورت قطعات باريک و دراز ببريد. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
2. پاستا، هويج، سبزيجات معطر و جوانه هاي لوبيا را در کاسه اي با هم مخلوط کنيد و بعد سس را به آنها اضافه کنيد و خوب آنها را هم بزنيد.
3. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و سير را درون آن بريزيد و بپزيد تا وقتي که برشته و ترد شود. سير را روي سالاد بريزيد.
سس پر ادويه و تند: مواد را درون شيشه دهان گشادي بريزيد و شيشه را خوب تکان دهيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند.
بهتر است که آن را اندکي پيش از مصرف درست کرد.
فريز کردن براي اين سالاد مناسب نيست.
مايکروويو براي پخت پاستا مناسب مي باشد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)