مواد لازم:
روغن زيتون : 7 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي قرمز خلالي خرد کرده : 1 عدد
پياز خرد کرده : 1 عدد
پودر آويشن : 1 قاشق چايخوري
سرکه : 3 قاشق سوپخوري
پاستاي شکلدار : 450 گرم
آرتيشوي خرد کرده : 2 عدد
بروکلي پخته و خرد کرده : 150 گرم
زيتون سياه بي هسته و خرد کرده : 20ــ 25 عدد
جعفري تازه ي خرد کرده : 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهيه
2 قاشق سوپخوري از روغن در ظرفي بريزيد و فلفل دلمه اي قرمز و پياز را به آن اضافه کنيد و به مدت 8 ــ10 دقيقه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم شود. حالا آن را مرتب هم بزنيد. سپس آويشن، نمک و سرکه را بيفزائيد و به مدت 30 ثانيه ي ديگر آن را بپزيد. در ظرف بزرگي آب و نمک بريزيد و به جوش آوريد. سپس پاستا را به آب جوش بيفزائيد و بپزيد تا نرم شود. اکنون آب آن را خالي کنيد و پاستا را با آب بشوئيد. بعد به کاسه ي بزرگي منتقل نمائيد و 2 قاشق سوپخوري از روغن به آن بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. اينک آرتيشو، بروکلي، زيتون، جعفري، مخلوط فلفل و پياز و بقيه ي روغن را به پاستا بيفزائيد و نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنيد. حالا صبر کنيد سالاد حداقل به مدت يک ساعت به همان حالت بماند، بعد آن را ميل نمائيد.
يادآوري 1: مي توانيد سالاد را شب قبل تهيه کنيد. قبل از مصرف در ظرف مناسب ريخته و پس از تزئين، ميل کنيد.
يادآوري 2: چنانچه آرتيشو در دسترستان نبود، مي توانيد آنرا حذف کنيد.
منبع: دنياي زنان، شماره 64