جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد پاستا و بروکلي و آرتيشو
-(1 Body) 
سالاد پاستا و بروکلي و آرتيشو
Visitor 389
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

روغن زيتون : 7 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي قرمز خلالي خرد کرده : 1 عدد
پياز خرد کرده : 1 عدد
پودر آويشن : 1 قاشق چايخوري
سرکه : 3 قاشق سوپخوري
پاستاي شکلدار : 450 گرم
آرتيشوي خرد کرده : 2 عدد
بروکلي پخته و خرد کرده : 150 گرم
زيتون سياه بي هسته و خرد کرده : 20ــ 25 عدد
جعفري تازه ي خرد کرده : 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل : به مقدار لازم

روش تهيه
 

2 قاشق سوپخوري از روغن در ظرفي بريزيد و فلفل دلمه اي قرمز و پياز را به آن اضافه کنيد و به مدت 8 ــ10 دقيقه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم شود. حالا آن را مرتب هم بزنيد. سپس آويشن، نمک و سرکه را بيفزائيد و به مدت 30 ثانيه ي ديگر آن را بپزيد. در ظرف بزرگي آب و نمک بريزيد و به جوش آوريد. سپس پاستا را به آب جوش بيفزائيد و بپزيد تا نرم شود. اکنون آب آن را خالي کنيد و پاستا را با آب بشوئيد. بعد به کاسه ي بزرگي منتقل نمائيد و 2 قاشق سوپخوري از روغن به آن بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. اينک آرتيشو، بروکلي، زيتون، جعفري، مخلوط فلفل و پياز و بقيه ي روغن را به پاستا بيفزائيد و نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنيد. حالا صبر کنيد سالاد حداقل به مدت يک ساعت به همان حالت بماند، بعد آن را ميل نمائيد.
يادآوري 1: مي توانيد سالاد را شب قبل تهيه کنيد. قبل از مصرف در ظرف مناسب ريخته و پس از تزئين، ميل کنيد.
يادآوري 2: چنانچه آرتيشو در دسترستان نبود، مي توانيد آنرا حذف کنيد.
منبع: دنياي زنان، شماره 64
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image