مواد لازم براي 25 تکه :
پنير سفيد / 150 گرم
گردو / 100 گرم
نعنا ، شويد و پيازچه / 3 ـ 4 قاشق سوپخوري ، ساطوري
فلفل سياه / يک چهارم قاشق چايخوري
مايونز / 1 قاشق سوپخوري
کراکر سبزي يا نان برش داده شده / 25 تکه
گردو ، شويد و گوجه فرنگي / براي تزئين
طرز تهيه :
پنير را قطعه قطعه کرده و حدود يک ساعت درون آب قرار دهيد تا کمي شوري آن گرفته شود . پنير را با گردوي ريز خرد شده ، سبزيجات ، فلفل و ماينوز مخلوط کرده و به کمک قيف و ماسوره روي نان ها بگذاريد .
کاناپه ها را با گوجه فرنگي ، شويد و يا گردو تزئين کرده و سرو نماييد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ