جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي با ميت بال گوشت
-(7 Body) 
اسپاگتي با ميت بال گوشت
Visitor 567
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده / 450 گرم
نان تست / 2 عدد ، خرد شده
شير / يک چهارم پيمانه
سير / 2 حبه ، کوبيده
پنير پارمزان / نصف بسته
نمک ، فلفل ، آويشن / به ميزان لازم
کره / مقداري
رب گوجه فرنگي / 3 قاشق غذاخوري
روغن / به ميزان لازم
اسپاگتي / 1 بسته

طرز تهيه :

1 ـ گوشت چرخ کرده ، نان تست غلتانده در شير ، 1 حبه سير له شده و دو سوم پنير پارمزان را با هم کاملاً ورز داده ، سپس با نمک ، فلفل و آويشن طعم دار کنيد . از مواد به اندازه ي توپ هاي گرد کمي از گردو بزرگتر برداشته و با دست به آن ها شکل داده و حدود 12 تا 13 عدد ميت بال آماده کنيد . ميت بال ها را در کمي روغن سرخ کنيد .
2 ـ در تابه ديگري کمي کره و رب گوجه فرنگي و سير اضافه کنيد پس از اينکه رب را کمي تفت داديد ، اندکي آب اضافه کنيد و ميت بال ها را داخل تابه بريزيد تا حدود 10 دقيقه بجوشند .
3 ـ اسپاگتي را جداگانه پخته و آبکش کنيد .ميت بال ها را با سس گوجه روي اسپاگتي بدهيد . در پايان باقيمانده پنير پارمزان را نيز روي غذا ريخته و سرو کنيد .
نکته :
اين غذا براي حدود 6 نفر و زمان پخت آن 30 تا 35 دقيقه است .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image