مواد لازم :
گوشت چرخ کرده / 450 گرم
نان تست / 2 عدد ، خرد شده
شير / يک چهارم پيمانه
سير / 2 حبه ، کوبيده
پنير پارمزان / نصف بسته
نمک ، فلفل ، آويشن / به ميزان لازم
کره / مقداري
رب گوجه فرنگي / 3 قاشق غذاخوري
روغن / به ميزان لازم
اسپاگتي / 1 بسته
طرز تهيه :
1 ـ گوشت چرخ کرده ، نان تست غلتانده در شير ، 1 حبه سير له شده و دو سوم پنير پارمزان را با هم کاملاً ورز داده ، سپس با نمک ، فلفل و آويشن طعم دار کنيد . از مواد به اندازه ي توپ هاي گرد کمي از گردو بزرگتر برداشته و با دست به آن ها شکل داده و حدود 12 تا 13 عدد ميت بال آماده کنيد . ميت بال ها را در کمي روغن سرخ کنيد .
2 ـ در تابه ديگري کمي کره و رب گوجه فرنگي و سير اضافه کنيد پس از اينکه رب را کمي تفت داديد ، اندکي آب اضافه کنيد و ميت بال ها را داخل تابه بريزيد تا حدود 10 دقيقه بجوشند .
3 ـ اسپاگتي را جداگانه پخته و آبکش کنيد .ميت بال ها را با سس گوجه روي اسپاگتي بدهيد . در پايان باقيمانده پنير پارمزان را نيز روي غذا ريخته و سرو کنيد .
نکته :
اين غذا براي حدود 6 نفر و زمان پخت آن 30 تا 35 دقيقه است .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ