مواد لازم :
تره فرنگي يا پيازچه / 500 گرم ، خرد شده
کره ، روغن مايع / يک دوم پيمانه
سوسيس / يک و يک دوم پيمانه ، چرخ شده
زردچوبه ، تخم گشنيز / به مقدار لازم ، آسياب شده
تخم مرغ / 3 عدد
ماست / 250 گرم
خامه / 100 گرم
سير / 1 حبه ، پوره شده
محلول زعفران / به مقدار لازم
نمک ، فلفل / به مقدار لازم
جعفري / 2 پيمانه
کرفس / 1 ساقه ، خرد شده ، ريز
پاستا / 1 بسته ، پخته ، آبکشي شده
طرز تهيه :
1 ـ تره فرنگي يا پيازچه را در روغن مايع تفت دهيد تا نرم و بلوري شود ، سپس سوسيس را اضافه کرده و هم بزنيد .زردچوبه و تخم گشنيز را افزوده ، هم زده و کنار بگذاريد .
2 ـ تخم مرغ ، ماست ، خامه، سير پوره شده ، کره يا روغن مايع ، محلول زعفران ، نمک و فلفل را در مخلوط کن ريخته و به صورت مايه اي يک دست درآوريد . مايه را از مخلوط کن خارج نموده و جعفري خرد شده و کرفس را با آن مخلوط کنيد .
3 ـ يک ظرف نچسب را چرب کرده و پاستاي آبکشي شده را درون ظرف بريزيد و روي آن را صاف نماييد ، سپس مايه ي تره فرنگي و سوسيس تفت داده شده را روي آن پخش نماييد ، در انتها با مايه ي دوم روي آن را پوشانده و با وسيله اي مايه روي ته چين را به تمام نقاط برسانيد .روي آن را صاف نموده و با فويل خيس شده بپوشانيد و در فر روي حرارت 350 درجه فارنهايت در طبقه وسط فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد . پس از مدت زمان مذکور فويل را برداشته و براي 20 تا 30 دقيقه ديگر پخت را ادامه دهيد . ته چين را از فر خارج نموده و اجازه دهيد کمي خنک شود ، سپس از قالب خارج نموده و به صورت قالبي يا به اشکال دلخواه برش داده و با سالاد سرو نماييد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ