مواد لازم :
روغن / 6 قاشق سوپخوري
لوبيا سبز / 200 گرم ، ساطوري
نعنا و جعفري / 200 گرم ، ساطوري
پياز متوسط/ 1 عدد ، خرد شده
گوشت گوسفندي / 300 گرم ، خورشي
زردچوبه / 1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز / 1 قاشق چايخوري
گرد ليمو / 2 قاشق سوپخوري
نمک / به ميزان لازم
طرز تهيه :
1 ـ 3 قاشق سوپخوري روغن را در يک تابه بزرگ داغ کرده و لوبيا سبز ، نعنا و جعفري را حدود 8 دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد .
2 ـ 3 قاشق سوپخوري روغن را در يک قابلمه داغ کرده و پياز را در آن تفت دهيد تا بلوري شود .
3 ـ گوشت را به پياز اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد ، سپس زردچوبه و فلفل قرمز را اضافه کنيد و پس از 2 دقيقه ، 3 پيمانه آبجوش اضافه کرده و گوشت را 2 ساعت روي شعله کم بپزيد .
4 ـ در پايان 2 ساعت لوبيا سبز ، نعنا و جعفري را به گوشت اضافه کرده و خورش را يک ساعت ديگر بپزيد (در صورت نياز ، اندکي آبجوش به خورش اضافه کنيد ).
5 ـ گرد ليمو را به خورش اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد .پس از 15 دقيقه خورش آماده است .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ