جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک بادام و توت فرنگي
-(1 Body) 
کيک بادام و توت فرنگي
Visitor 396
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

کره نرم / 150 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
شکر / 150 گرم
آرد / 150 گرم
بيکينگ پودر / 2 قاشق چايخوري
آب و رنده پوست پرتقال / 1 عدد
خامه زده شده / 300 ميلي ليتر
توت فرنگي / 275 گرم
بادام / 100 گرم ، پوست کنده و بو داده

طرز تهيه :

1 ـ فر را روي حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد . داخل يک قالب 24 سانتي متري را چرب کرده و کاغذ بياندازيد . کره ، تخم مرغ ، شکر ، آرد و بيکنيگ پودر را با هم بزنيد تا به شکل کرم در آيد . مواد را داخل قالب ريخته به مدت 30 دقيقه بپزيد تا روي کيک کاملاً طلايي شود . (اگر بريدن کيک برايتان مشکل است مواد را داخل 2 قالب 23 سانتي متري بريزيد و بعد دو کيک را روي هم قرار دهيد ).کيک را روي شبکه توري خنک کنيد . کيک را ببريد .
2 ـ رنده پوست پرتقال و آب پرتقال را به خامه اضافه کنيد و آن را بزنيد . کمي از خامه را روي کيک قرار داده و توت فرنگي ها را روي آن بچينيد . دوباره روي آن را خامه ماليده و کيک را روي آن قرار دهيد . رو و اطراف کيک را خامه بماليد و بادام هاي تست شده را به اطراف آن فشار دهيد . روي کيک را با توت فرنگي هاي دو نيم شده تزئين کرده و کيک را سرو کنيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image