مواد لازم :
کره نرم / 150 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
شکر / 150 گرم
آرد / 150 گرم
بيکينگ پودر / 2 قاشق چايخوري
آب و رنده پوست پرتقال / 1 عدد
خامه زده شده / 300 ميلي ليتر
توت فرنگي / 275 گرم
بادام / 100 گرم ، پوست کنده و بو داده
طرز تهيه :
1 ـ فر را روي حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد . داخل يک قالب 24 سانتي متري را چرب کرده و کاغذ بياندازيد . کره ، تخم مرغ ، شکر ، آرد و بيکنيگ پودر را با هم بزنيد تا به شکل کرم در آيد . مواد را داخل قالب ريخته به مدت 30 دقيقه بپزيد تا روي کيک کاملاً طلايي شود . (اگر بريدن کيک برايتان مشکل است مواد را داخل 2 قالب 23 سانتي متري بريزيد و بعد دو کيک را روي هم قرار دهيد ).کيک را روي شبکه توري خنک کنيد . کيک را ببريد .
2 ـ رنده پوست پرتقال و آب پرتقال را به خامه اضافه کنيد و آن را بزنيد . کمي از خامه را روي کيک قرار داده و توت فرنگي ها را روي آن بچينيد . دوباره روي آن را خامه ماليده و کيک را روي آن قرار دهيد . رو و اطراف کيک را خامه بماليد و بادام هاي تست شده را به اطراف آن فشار دهيد . روي کيک را با توت فرنگي هاي دو نيم شده تزئين کرده و کيک را سرو کنيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ