مواد لازم ( براي 8 نفر ):
آرد سفيد / 2 ليوان و نصف
آرد ذرت / 1/2 ليوان
پودر شکر / 1/2 ليوان
کره /1 ليوان (نگهداري شده در حرارت اتاق )(227 گرم )
وانيل / کمي
زرده ي تخم مرغ / 1 عدد زده شده براي روي نانها
مواد لازم براي داخل نانها :
خرماي بدون هسته /1 ليوان
کره / 1 قاشق غذاخوري
مغز گردوي نرم شده / 1/2 ليوان
طرز تهيه خمير :
1 ـ آرد سفيد + آرد ذرت + شکر + کره + وانيل را با مخلوط کن با هم مخلوط کرده تا وقتي مواد خوب با هم مخلوط شوند .اگر خميرخشک بود به آن کمي شير اضافه کنيد .
2 ـ کمي ازخمير به اندازه ي يک گردو برداريد و در دست گرد کنيد . سپس لاي نانها را باز کرده از دايره هاي خرمايي بگذاريد . دوباره آنها را در دست گرد کنيد .تمام نانها را به همين طريق درست کنيد .
3 ـ روي نانها با کارد چند خط ايجاد کرده سپس با يک برس روي آنها زرده ي تخم مرغ زده شده بکشيد .
4 ـ نانها را درسيني فر با فاصله از هم بچينيد .سپس سيني را در فري که از قبل گرم کرده ايد با حرارت 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد ) بگذاريد تا وقتي سطح نانها طلايي رنگ شود .
طرز تهيه مواد داخل نانها :
1 ـ کره را در ظرفي ذوب کرده سپس خرما را به آن اضافه کنيد . خرما را با يک قاشق چوبي در ظرف له کرده و با کره مخلوط کنيد .
2 ـ گردوي نرم شده را به خرما اضافه کنيد .
3 ـ از مواد به اندازه ي يک گيلاس برداشته در دست گرد کنيد و براي لاي نانها کنار بگذاريد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ