مواد لازم براي 10 نفر:
پنير موتزارلا / يک پيمانه( رنده شده)
آرد / يک و نيم پيمانه
کشمش بي هسته / نصف پيمانه
بيکينگ پودر / يک قاشق مرباخوري
نمک / يک قاشق چايخوري
جوش شيرين / يک چهارم قاشق چايخوري
ماست رقيق / سه چهارم پيمانه
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ / يک عدد
طرز تهيه:
قالب گرد 22 سانتي متري را چرب کنيد( بهتراست با اسپري روغن اين کار را انجام دهيد). آرد، کشمش، بيکينگ پودر، نمک و جوش شيرين را در کاسه اي مخلوط کرده و بقيه ي مواد را همراه با پنير موتزارلاي داليا به آن اضافه کرده سپس داخل قالب پهن کنيد.
قالب را در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد که از قبل گرم کرده ايد حدود 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا پخته و روي آن طلايي شود. بگذاريد 10 دقيقه بماند تا خنک شود سپس از قالب جدا کرده، سرو کنيد.
نکته:
مي توانيد به جاي کشمش بدون هسته از گيلاس يا آلبالوي خشک استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67