جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک مخصوص نوباوگان
-(7 Body) 
خوراک مخصوص نوباوگان
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

برنج / يک چهارم پيمانه، خيس کرده
نخودفرنگي تازه / 2 قاشق غذاخوري
شير خشک آماده / يک و يک دوم پيمانه( 375 ميلي ليتر)
فيله ماهي / 90 گرم
زرده ي تخم مرغ / 2 عدد، آب پز شده

طرز تهيه:
 

برنج،نخودفرنگي، شير و ماهي را در شيرجوش ريخته و بر روي حرارت قرار دهيد تا مواد به جوش بيايند و بعد، در ظرف را گذاشته و بگذاريد مخلوط به مدت 15 دقيقه به آرامي بجوشد و ماهي پخته و برنج نرم شود.
ماهي پخته شده را از داخل ظرف خارج کرده و آن را با چاقو و چنگال به صورت قطعات کوچک برش بزنيد و تيغ هاي احتمالي آن را خارج کنيد. حالا مجدداً ماهي را به مخلوط برنج افزوده و زرده هاي تخم مرغ را نيز به آن اضافه کنيد. مخلوط را با چنگال به اندازه اي که تمايل داريد له کنيد تا به بافت مورد نظرتان برسد. براي اين کار همچنين مي توانيد مواد را در غذاساز يا مخلوط کن ريخته و يا از صافي درشت رد کنيد. مقدارکمي از پوره را در کاسه اي ريخته و پيش از دادن به کودک، درجه حرارت آن را امتحان کرده و در صورت نياز، پوره را خنک کنيد. باقيمانده ي پوره را در ظرف دربسته اي ريخته و هرچه سريع تر در يخچال قرار دهيد و آن را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.

نکته:
 

1- اين دستور 65 گرم کربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 10 گرم چربي و 510 کيلوکالري انرژي دارد.
2-له کردن نخودفرنگي کار مشکلي نيست پس حتماً پيش از دادن پوره به کودک از له بودن آن اطمينان حاصل کنيد زيرا جويدن نخودفرنگي براي نوباوگان دشوار تر است.
3- با اين مقدار مواد، دو و يک دوم پيمانه(625 ميلي گرم) پوره تهيه مي شود.
4- اين پوره قابل فريزر کردن مي باشد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image