مواد لازم:
برنج / 3 پيمانه پلوپز
آب / سه و نيم تا 4 پيمانه
روغن مايع / 3 قاشق غذاخوري
کره / 50 گرم
محلول زعفران / يک قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي سبز و قرمز / از هرکدام يک عدد
فيله مرغ / 5 قاشق غذاخوري
کشمش / 5 قاشق غذاخوري
پياز داغ / 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي / يک قاشق مرباخوري
نمک، فلفل و ادويه / به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را به همراه آب داغ، نمک و روغن از 2 ساعت قبل خيس کرده سپس ظرف را بدون درپوش به مدت 15 تا 18 دقيقه با قدرت 100%( حداکثر) در دستگاه بگذاريد تا آب برنج تمام شود. سپس نيمي از برنج را زعفراني کنيد و دور يک ليوان خالي بدون دسته را چرب کنيد و آن را در وسط ظرف برنج بگذاريد. برنج زعفراني و ساده را در ظرف ريخته و کمي فشرده کنيد و ظرف را با درپوش به مدت 13 تا 15 دقيقه با قدرت 40 %( متوسط پايين) در دستگاه بگذاريد تا برنج دم بکشد. فلفل دلمه اي خرد شده را در ظرفي بريزيد و به آن کمي آب اضافه کنيد و آن را با درپوش به مدت 4 دقيقه با قدرت 100%( حداکثر) در دستگاه بگذاريد. سپس مرغ مکعبي خرد شده را به همراه کشمش، زعفران، پيازداغ، رب گوجه فرنگي، کمي آب مرغ، نمک، فلفل و ادويه را به آن اضافه کنيد و مجدداً ظرف را به مدت 5 دقيقه با قدرت 100 % ( حداکثر) در دستگاه بگذاريد تا جذب همديگر شوند، برنج را در يک ديس گرد برگردانيد و وسط و دور آن را با مواد پخته شده پر کنيد.
نکته:
1- اين دستور 390 گرم کربوهيدرات، 115 گرم پروتئين، 135 گرم چربي و 3235 کيلوکالري انرژي دارد.
2- کره را مي توانيد 30 ثانيه در دستگاه بگذاريد تا آب شود.
3- کمي از آب مرغ را کنار بگذاريد که بتوانيد آن را با رب گوجه فرنگي مخلوط کنيد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67