جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کرم شکلاتي
-(4 Body) 
کرم شکلاتي
Visitor 398
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

کره / يک قاشق سوپخوري( 12/5 گرم)
پودر کاکائو / 2 قاشق سوپخوري
آرد / يک و نيم قاشق سوپخوري
آرد سيب زميني/ يک و نيم قاشق سوپخوري
نشاسته / يک و نيم قاشق سوپخوري
شکر / دو سوم پيمانه
شير / يک و يک دوم پيمانه
تخم مرغ / يک عدد
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
خامه ي زده شده/ يک و نيم پيمانه

طرز تهيه:
 

کره و پودر کاکائو را با هم مخلوط نموده و روي حرارت کم قرار دهيد تا کره ذوب شده و پودر کاکائو در آن حل شود. آردها، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کنيد. سپس شير را کم کم اضافه کنيد و مواد را هم بزنيد تا يک دست شوند. بعد مخلوط کره و پودر کاکائو را اضافه کنيد و ظرف را روي حرارت کم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود.سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا از حرارت بيافتد. بعد تخم مرغ زده شده با وانيل را به مواد اضافه و هم بزنيد. ظرف را مجدداً روي حرارت قرار داده و مرتب هم بزنيد. به محض جوش آمدن آن را از روي حرارت برداريد و بعد از سرد شدن خامه را به آن اضافه کنيد.

نکته:
 

1- از اين کرم مي توانيد براي انواع بيسکويت ها و کيک ها استفاده کنيد.
2- به راحتي کار بهتر است اول نشاسته را پودر کنيد بعد به مواد اضافه کنيد.
3- هميشه براي اضافه کردن تخم مرغ زده شده به مايه اي گرم، ازجمله مايه فوق، لزومي ندارد که مايه را سرد کنيد مايه گرم را به تدريج و قاشق قاشق به تخم مرغ زده شده اضافه و هم بزنيد تا با اين روش حرارت لازم را به تخم مرغ منتقل کرده باشيد سپس محتوي ظرف تخم مرغ را به ظرف اصلي برگردانده و ظرف را مجدداً روي حرارت کم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد، اين روش براي کليه کاستردها هم اعمال مي شود که مي بايست قبل از جوشيدن از روي حرارت برداشته شود.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image