انرژي کل : 800 کيلو کالري
مواد لازم :
سيب زميني پشندي 300 گرم
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سيز 5 حبه
نمک و فلفل سياه مقداري
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
پودر پنير پارسيان 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه :
سيب زميني ها را بشوييد و با مقداري آب و نمک روي حرارت قرار دهيد تا پخته شوند . سپس آنها را با پوست به صورت حبه اي برش بزنيد . تابه اي را روي حرارت قرار دهيد تا کاملاً داغ شود . سپس روغن زيتون را در آن پخش نماييد . سيرها را نگيني خرد کنيد و در روغن زيتون تفت دهيد . آنگاه سيب زميني هاي خرد شده را اضافه نماييد و تفت دهيد . اکنون نمک و فلفل را بيفزاييد و جعفري خرد شده را روي سيب زميني ها بپاشيد و کمي هم بزنيد . حالا پودر پنير پارميسان را روي سيب زميني ها بپاشيد و در ظرف سرو بريزيد .
منبع:دنياي تغذيه ش94