جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني شکلاتي کرم دار
-(1 Body) 
شيريني شکلاتي کرم دار
Visitor 421
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

روغن جامد / 150 گرم
پودر قند / 35 گرم( 3 قاشق سوپخوري)
تخم مرغ / يک عدد
آرد / 300 گرم( 2 ليوان)
پودر کاکائو / 2 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي کرم شکلات و نسکافه:
 

کره / 125 گرم
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
پودر قند / 160 گرم( يک ليوان)
شير / 2 قاشق مرباخوري
آب جوش / 2 قاشق مربا خوري
نسکافه / 2 قاشق مرباخوري
شکلات ذوب شده / 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
 

روغن جامد و پودر قند را با قاشق مخلوط کرده و با دور زياد همزن برقي به مدت 4 دقيقه بزنيد تا کرم صاف و يک دستي حاصل شود. سپس تخم مرغ را اضافه و 2 دقيقه ديگر به هم زدن ادامه دهيد. آرد و پودر کاکائو را مخلوط و الک کرده و به طور يک جا به مواد اضافه کنيد. خمير را بدون ورز دادن فقط با قاشق مخلوط کنيد، سپس خمير را جمع و به مدت يک ساعت در يخچال استراحت دهيد. پس از آن خمير را کاملاً ورز دهيد . خمير را روي سطح صاف به قطر 2 تا 3 ميلي متر پهن کرده و با قالب دلخواه برش بزنيد.سيني فر را از قبل کمي چرب و آردپاشي کرده، اضافه آرد آن را با تکاندن بگيريد و شيريني ها قالب خورده را با فاصله دو سانت از هم در سيني چيده و توسط چاي صاف کن اندکي پودر کاکائو روي آن ها بپاشيد تا ظاهر خال دار و زيبايي به خود بگيرد. فر را از يک ربع قبل در دماي 170 درجه ي سانتي گراد( 325 درجه ي فارنهايت يا درجه 3) روشن کنيد. شيريني ها را به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط فر پخته و پس از خارج کردن اجازه دهيد کاملاً خنک و از سيني جدا شوند. به اندازه يک قاشق چايخوري از کرم آماده را برداشته و روي يک قطعه شيريني به طور يک نواخت صاف کرده و قطعه دوم را روي آن کمي فشاردهيد طوري که کرم از آن بيرون نزند و تمام شيريني ها يک نواخت و منظم کرم دار شوند.اگر مي خواهيد شيريني را براي مدت طولاني نگهداري نماييد کرم را در زمان نزديک به مصرف آماده نماييد. چون داخل آن کره و شير دارد ولي قطعات خشک شيريني را مي توانيد از يک يا دو هفته قبل آماده کنيد.

طرز تهيه کرم شکلات و نسکافه:
 

کره، وانيل و پودر قند را مخلوط و سپس به مدت 4 دقيقه با دور زياد همزن بزنيد. آب جوش، شير، نسکافه و شکلات ذوب شده را مخلوط کرده به مواد قبلي اضافه کنيد و 2 دقيقه ديگر آن ها را با دور پايين همزن بزنيد.

نکته:
 

1- اين دستور 380گرم کربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 300 گرم چربي و 4380 کيلوکالري انرژي دارد.
2- اين کرم در يخچال يکي دو روز قابل نگهداري خواهد بود.
3-در صورت تمايل مي توانيد روي ظرف شيريني ها را با کمي نسکافه( خشک ) تزيين نماييد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image