جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت موسلي
-(8 Body) 
بيسکويت موسلي
Visitor 433
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

جو دوسر، جو پرک / 98 گرم( يک پيمانه)
آرد / 150 گرم
شکر / 220 گرم( يک پيمانه)
دارچين / 2 قاشق چايخوري
گيلاس خشک، کرنبري خشک / 35 گرم
قيسي يا ميوه هاي خشک مشابه/ 55 گرم
خلال بادام تست شده / 70 گرم
عسل / يک و نيم قاشق سوپخوري
جوش شيرين / يک دوم قاشق چايخوري
آب جوش / يک قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
 

فر را با دماي 150 درجه ي سانتي گرافر را با دماي 150 درجه ي سانتي گراد روشن کنيد. کف سيني فر کاغذ انداخته و کنار بگذاريد. جو پرک آماده را با شکر، آرد، دارچين، ميوه هاي خشک و بادام مخلوط کنيد. کره و عسل را در يک قابلمه ي کوچک ريخته و روي حرارت کم بگذاريد. جوش شيرين را به آب جوش بيفزاييد و به قابلمه اضافه کنيد. مايه ي کره اي نسبتاً گرم را به مواد خشک اضافه کنيد. به اندازه يک قاشق سوپخوري از مايه را برداشته به صورت توپ در آوريد و با فاصله 5 سانتي متر ازهم روي سيني قرار دهيد. بيسکويت ها را به مدت 20 دقيقه پخته و در سيني خنک کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور 380 گرم کربوهيدرات، 20 گرم پروتئين و 1600 کيلوکالري انرژي دارد.
2- در صورت عدم دسترسي به گيلاس خشک مي توانيد 35 گرم به ميزان قيسي اضافه کنيد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image