مواد لازم:
کره نرم شده / يک دوم فنجان
شکر قهوه اي/ سه چهارم فنجان
تخم مرغ / يک عدد
وانيل / به مقدار لازم
آرد سفيد / يک فنجان
نمک / به مقدار لازم
شکلات خرد شده نيمه شيرين / سه چهارم فنجان
گردو يا بادام / يک سوم فنجان
شکلات تافي خرد شده/ يک سوم فنجان
طرز تهيه:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم کنيد. کره را 30 ثانيه با سرعت زياد هم زن، بزنيد. شکر قهوه اي، تخم مرغ و وانيل را اضافه کرده، آرد و نمک را بيافزاييد و خوب مخلوط کنيد. خمير را در قالبي به ابعاد 22×32 سانت پهن کنيد.( اگر کف و دور قالب را فويل بيندازيد بهتر است) 15 دقيقه در فربگذاريد تا لبه هاي شيريني طلايي و روي آن خشک شود.سيني را از فر درآوريد و فوراً شکلات ها را بپاشيد. ( شکلات ها را يک دست پخش کنيد) 2 دقيقه صبر کنيد تا نرم شوند.گردو و تافي ها را هم بپاشيد.30 دقيقه روي الک سيمي خنک کنيد سپس ببريد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67