جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک سيب سه لايه
-(6 Body) 
کيک سيب سه لايه
Visitor 424
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم کيک:
 

کره ذوب شده / 110 گرم
شکر قهوه اي روشن / 280 گرم
دارچين / 2 قاشق چايخوري
زنجبيل / يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ / 2 عدد
سيب بزرگ / 4 عدد
آرد / 250 گرم
بيکينگ پودر/ يک دوم قاشق چايخوري
جوش شيرين/2 قاشق چايخوري
نمک / يک چهارم قاشق چايخوري

مواد لازم کرم کره اي:
 

سفيده تخم مرغ / 4 عدد
شکر قهوه اي روشن / 140 گرم
نمک / يک چهارم قاشق چايخوري
کره نرم / 300 گرم

طرز تهيه کيک:
 

سه قالب گرد 20 سانتي را چرب کرده و با کاغذ روغني بپوشانيد. کره و شکر را با همزن برقي بزنيد سپس دارچين و زنجبيل و تخم مرغ ها را اضافه کرده، خوب مخلوط کنيد تا سبک شود. سيب ها را پوست بگيريد و دو عدد آن ها را رنده کرده و دو عدد ديگر را هم مکعبي خرد کنيد و تمام سيب ها را به مخلوط بالا اضافه کنيد.آرد،بيکينگ پودر، جوش شيرين و نمک را الک و به مواد اضافه کرده و مواد را به کمک ليسک با هم مخلوط کنيد. مايه را داخل قالب هاي آماده ريخته و در فر از پيش گرم شده با دماي 175 درجه سانتي گراد براي مدت 35 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد. بعد از پخت از فر خارج کرده و پس از 10 دقيقه کيک ها را روي توري فلزي قرار دهيد تا خنک شود.

طرز تهيه کرم کره اي:
 

سفيده تخم مرغ، شکر قهوه اي و نمک را مخلوط کرده و روي بخار آب قرار دهيد تا شکر کاملاً حل شود. سپس از روي حرارت برداشته و با دور متوسط هم زن برقي بزنيد تا پفي و خنک شود( حدود 15 دقيقه ) سپس دور هم زن را بالا برده و به زدن ادامه دهيد تا سفت شده و فرم بگيرد. نهايتاً کره را اضافه کرده و 3 تا 5 دقيقه ديگر با هم زن مخلوط بزنيد.

تزيين کيک:
 

لايه اول کيک را روي ظرف سرو قرار داده و روي آن را با لايه نازکي از کرم کره اي بپوشانيد. لايه دوم کيک را روي آن قرار داده، آن را به همين ترتيب با کرم کره اي پوشانده سپس لايه سوم کيک را روي دو لايه قبلي قرار داده و رو و دور تا دور کيک را با کرم کره اي پوشش دهيد. کيک آماده را به مدت يک ساعت داخل يخچال قرار دهيد سپس سرو کنيد. دقت داشته باشيد کيک به دماي محيط رسانده، سپس سرو کنيد.

نکته:
 

1-مي توانيد روي کيک را هم پودر کاکائو پاشيده و با استفاده از باقيمانده کرم کره اي و قيف با ماسوره ساده، روي کيک را تزئين کنيد.
2- کرم کره اي براي تزئين انواع کيک ها استفاده مي شود.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image