مواد لازم براي 4 نفر:
مرغ بدون استخوان / 500 گرم، 2 سانتي خرد شده
کدو سبز / يک تا 2 عدد، 2 سانتي خرد شده
پياز قرمز کوچک / يک عدد، پره پره شده
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
آويشن خشک / يک قاشق مرباخوري
سرکه قرمز/ 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه / به ميزان لازم
پنير فتا / يک دوم پيمانه، خرد شده
ماست کم چرب / يک چهارم پيمانه
برگ نعناي تازه/ يک پيمانه

طرز تهيه:
در کاسه اي مرغ، کدو، پياز، روغن، آويشن خشک، 2 قاشق از سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کرده بگذاريد حداقل 30 دقيقه و يا يک شب بماند.سپس يکي در ميان به سيخ کشيده و در فر نوري حدود 15 دقيقه بريان کنيد.
براي درست کردن سس تمام مواد آن را در غذاساز مخلوط کرده و يک قاشق باقي مانده از سرکه را نيز به آن اضافه کنيد. جوجه کباب را در کنار سس و برنج سرو کنيد.
نکته:
در اين دستور برنج را با بادام پرک تست شده مخلوط کرده ايم.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67