جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميگو با ارده
-(10 Body) 
ميگو با ارده
Visitor 286
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 5 نفر:
 

ميگو / يک کيلوگرم
زردچوبه / يک قاشق چايخوري
زيره / يک قاشق چايخوري
پياز خلالي / يک پيمانه
روغن مايع/ به مقدار لازم
آبليمو ترش / يک دوم پيمانه
سرکه / 2 قاشق غذاخوري
آب ولرم / يک دوم پيمانه
نمک / به مقدار لازم
فلفل قرمز / يک قاشق چايخوري
پودر سير / يک قاشق چايخوري
ارده / يک دوم پيمانه

طرز تهيه:
 

ميگو را با کمي زردچوبه و آب ولرم پخته و پس از ريختن در صافي،کمي زيره روي آن بپاشيد. پياز را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود سپس کنار بگذاريد. آبليموترش را با سرکه، آب، نمک، فلفل و پودر سير مخلوط کرده و سپس ارده را اضافه کرده و هم بزنيد تا مواد يکدست شود. ميگوها را در ظرف تفلون يا پيرکس بگذاريد و مخلوط ارده را ريخته و پياز بريزيد. سپس به مدت 20 دقيقه در فر با دماي 180 درجه ي سانتي گراد بپزيد و با نان يا پلو سرو کنيد.

نکته:
 

1- اين دستور 40 گرم کربوهيدرات، 230 گرم پروتئين، 125 گرم چربي و 2205 کيلوکالري انرژي دارد.
2- از غذاهاي حوزه خليج فارس مي باشد.
3- ميگو را با آب( به ميزان لازم) و زردچوبه و يک ساقه کرفس يا چند شاخه جعفري و يک عدد هويج خرد شده و دو برگ بو و 2 قاشق سرکه روي حرارت قرار دهيد و فقط تا حدي که آب به جوش آيد و رنگ ميگو صورتي رنگ شود بپزيد، اگر ميگو بيش از حد پخته شود سفت خواهد شد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image