مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
جگر گوسفند/ 200 گرم
قلوهي گوسفند/ 3 عدد
پياز سرخ كرده/ 3 قاشق سوپخوري
روغن/ به ميزان لازم
زردچوبه/ به ميزان لازم
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
نان باگت/ 2 عدد
شير/ 250 ميليليتر
تخممرغ/ 1 عدد
كره/ 50 گرم
گوجهفرنگي متوسط/ 2 عدد
روش تهيه:
جگر و قلوه را تميز كنيد و بشوئيد. سپس به شكل مكعبهاي كوچك ببريد. بعد پياز و روغن را در تابه بريزيد و جگر، قلوه و زردچوبه را در آن تفت دهيد. آن گاه نمك و فلفل بيفزائيد و تابه را از روي اجاق برداريد. نان را به عرض دو سانتيمتر برش بزنيد. حالا شير، تخممرغ، نمك و فلفل را با چنگال خوب بزنيد و روي نانها بماليد. اكنون تابهي چدني شيارداري را با كره چرب كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا خوب داغ شود. آن گاه نانها را در تابه برشته كنيد. بعد يك قاشق سوپخوري از مواد آماده روي هر تكه نان سرخ كرده قرار دهيد و آنها را در ظرف مناسبي بچينيد و با گوجهفرنگي تزئين كنيد.
يادآوري:
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36