مواد لازم براي 4-2 نفر:
سينهي مرغ خرد كرده/ 400 گرم
هويج پوست كنده و خرد كرده/ 2 عدد
كرفس خرد كرده/ 2 ساقه
سيبزميني متوسط/ 1 عدد
پياز خرد كرده/ 1 عدد
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
برگ بو/ 2 عدد
قارچ خرد كرده/ 6 عدد
كلم براكلي خرد كرده/ 200 گرم
ماكاروني شكلدار/ 100 گرم
برگ ترخان/ 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
مرغ، هويج، كرفس، سيبزميني و پياز را در قابلمهاي بريزيد و با مقداري آب، نمك، فلفل و برگ بو بپزيد. آن گاه برگ بو را خارج كنيد. بعد قارچ و كلم براكلي را بيفزائيد و ده دقيقهي ديگر بپزيد. در قابلمهي مناسبي، ماكاروني را با آبجوش و نمك بجوشانيد تا كمي نرم شود. سپس در صافي بريزيد تا آب آن خارج شود. اكنون ماكاروني را با مواد قبلي مخلوط كنيد و دو دقيقه روي اجاق بگذاريد تا مواد مخلوط كرده، گرم شود. اينك خوراك را در ظرف مناسبي بكشيد و پس از تزئين با برگ ترخان، ميل نمائيد.
يادآوري:
ماكاروني را دم نكنيد؛ زيرا قند خون را بالا ميبرد!
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36