موادلازم براي تهيه حدود 45 عدد بيسکويت:
کره/125 گرم
پودر شکر/ (110 گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
شربت طلايي/ 2 قاشق غذاخوري
عصاره مالت/ 2 قاشق غذاخوري
آرد معمولي/ (375 گرم) 2 ½ پيمانه
جوش شيرين/ ½ قاشق چايخوري
کرم تارتار/ ½ قاشق چايخوري
کره، شکر و تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم ويکدست شود. شربت طلايي، عصاره مالت و مواد خشک الک شده را در آن مي ريزيم و با همزن مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا يکدست شود. آن را مي پوشانيم وبه مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خميررا بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميليمتر پهن مي کنيم و با قالب دايره اي شکل 5 سانتي متري خمير را مي بريم. دايره ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم و به مدت 20 دقيقه در فر با درجه حرارت کم مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت