جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرنگ با شکر خام
-(8 نفر) 
مرنگ با شکر خام
بازدید 501
گروه: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه حدود 30 عدد مرنگ:
شکر خام / (165 گرم) ¾ پيمانه
آب / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
سفيده تخم مرغ / 1 عدد
سرکه سفيد / 1 قاشق چايخوري
آرد ذرت / 2 قاشق چايخوري

مرنگ با شکر خام

مخلوط شکر و آب را در تابه کوچکي مي ريزيم، روي حرارت متوسط مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا بدون آن که بجوشد، شکر حل شود. در اين مرحله مايع نبايد تبخير شود. بعد مي گذاريم بجوش آيد. از روي حرارت بر مي داريم. سفيد تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا پف کند. همين طور که مي زنيم سرکه و آرد ذرت را اضافه مي کنيم، سپس شربت داغ را به تدريج در سفيده تخم مرغ مي ريزيم. مخلوط را به مدت 5 دقيقه مي زنيم تا شکل بگيرد. مخلوط مرنگ را با قاشق در قيفي که سر لوله آن بزرگ باشد مي ريزيم. مرنگ را به شکل ستاره هاي 4 سانتي متري به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هايي که با کاغذ شيريني پزي پوشيده شده است، با قيف مي زنيم. سيني را حدود 1 ساعت در فر با درجه حرارت خيلي کم مي گذاريم تا مرنگ ها کاملا خشک شوند. فر را خاموش مي کنيم و در آن را نيمه باز مي گذاريم تا مرنگ ها خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس