جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت فندقي ايتاليايي
-(8 Body) 
بيسکويت فندقي ايتاليايي
Visitor 550
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
پودر شکر / (165 گرم) ¾ پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
آردمخمر دار / (350 گرم) 2 1/3 پيمانه
ميوه خشک (برگه)کاملا ريزشده / 2 قاشق غذاخوري
گيلاس کاملا ريزشده / ¼ پيمانه

بيسکويت فندقي ايتاليايي

مرحله اول:
کره و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. تخم مرغ ها را اضافه کرده مي زنيم تا مخلوط شوند. مخلوط ممکن است ببندد. آرد الک شده را در ان مي ريزيم ،خوب با همزن برقي مي زنيم تا خمير سفتي به دست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم.

بيسکويت فندقي ايتاليايي

مرحله دوم:
خمير را دو قسمت مي کنيم، هر قسمت را روي سطحي آغشته به آرد به اندازه يک مستطيل 20x 30 سانتي متر باز مي کنيم. نيمي از مخلوط فندق و ميوه را در لبه طولي خمير مي ريزيم و از همان طرف يعني طول خمير آنرا لوله مي کنيم و به شکل رول در مي آوريم. رول ها را در سيني چرب شده فر و در قسمت پايين مي گذاريم، حدود 20 دقيقه در فر با درجه بالا قرار مي دهيم تا رول ها کمي برشته شوند. سپس بيرون آورده 15 دقيقه مي گذاريم تا خنک شوند.

بيسکويت فندقي ايتاليايي

مرحله سوم:
انتهاي رول ها را مي زنيم و به صورت مورب، به ضخامت 1 سانتي متربرش مي زنيم، بيسکويت ها را به گونه اي که مغز بيسکويت بالا باشد، نزديک به هم در سيني چرب شده فر مي چينيم و به مدت 20 دقيقه درون فربا حرارت نسبتا ملايم مي گذاريم تا قهوه اي روشن شوند. سپس بيرون آورده مي گذاريم سرد شوند

بيسکويت فندقي ايتاليايي

منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image