بهتر است اين بيسکويت را يک روز قبل از ميل کردن تهيه کنيد، طي يک شب ماندن رنگ آن تيره تر، طعم آن بهتر و بافت آن نرم تر مي شود. چنانچه کرم روي بعضي بيسکويت ها تکه تکه به نظر رسد، نگران نباشيد، اين مسئله بخاطر آن است که کرم روي بيسکويت، رنگ هاي درون آن را جذب مي کند.
موادلازم براي تهيه 40 عدد بيسکويت:
کره ريز شده / 60 گرم
شربت طلايي /(160 ميلي ليتر) 2/3 پيمانه
آرد معمولي / (260 گرم)1 ¾ پيمانه
جوش شيرين / 1 قاشق چايخوري
زنجبيل / 1 قاشق چايخوري
ادويه مخصوص / ½ قاشق چايخوري
شير / 1 قاشق غذاخوري
غنچه خشک گل قرنفل، آسياب شده (براي تهيه يک نوع رنگ قهوه اي روشن) / ¼ قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه کرم:
سفيده تخم مرغ، کمي زده شده / 1 عدد
خاکه قند /(240 گرم) 1 ½ پيمانه
آرد معمولي /2 قاشق چايخوري
آب ليمو / تقريبا 2 قاشق چايخوري
مرحله اول:
کره و شربت طلايي را در تابه متوسطي مخلوط مي کنيم و روي شعله مي گذاريم، هم مي زنيم تا کره آب شود، وقتي بجوش آمد از روي حرارت بر مي داريم و 10 دقيقه صبر مي کنيم مواد الک شده خشک و شير را در آن مي ريزيم و هم مي زنيم آنرا مي پوشانيم و مي گذاريم 2 ساعت بماند.
مرحله دوم:
مخلوط را به آرامي روي سطح آغشته به آرد ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي اش را از دست بدهد.
مرحله سوم:
¼ از مخلوط را به شکل يک سوسيس که 1/5 سانتي متر ضخامت دارد،روي سطحي که آغشته به آرد است، در مي آوريم سپس آنرا به قطعات 6 سانتي متري مي بريم. اين عمل را با بقيه مخلوط هم انجام مي دهيم. قطعات 6 سانتي متري را در سيني چرب شده فر، به فاصله 3 سانتي متر از هم مي چينيم، انتهاي اين قطعات را به آرامي با انگشتان دست گرد مي کنيم. سيني ها را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا سفت و خشک شوند. سپس مي گذاريم بيسکويت ها خنک شوند. کرم را روي بيسکويت ها پخش مي کنيم و مي گذاريم خودشان را بگيرند.
مرحله چهارم، تهيه کرم:
سفيده تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم، نيمي از خاکه قند الک شده را در آن مي ريزيم. بقيه خاکه قند الک شده آرد و آبليموي لازم را اضافه مي کنيم تا کرم غليظ و چسبنده اي بدست آيد. چنانچه مايل باشيم ميتوانيم نيمي از کرم را با رنگ هاي خوراکي رنگ کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت