جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت لايه دار
-(5 Body) 
بيسکويت لايه دار
Visitor 420
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه 16 عدد بيسکويت:
کره / 185 گرم
رنده پوست ليمو / 2 قاشق چايخوري
خاکه قند / (80 گرم) ½ پيمانه
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
آرد ذرت / (75 گرم) ½ پيمانه
زرده تخم مرغ / 1 عدد
شير/ 2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه لايه وسط:
پنير خامه اي نرم / 60 گرم
پنير سفيد و تازه / 2 قاشق غذاخوري
رنده پوست ليمو / ½ پوست ليمو
پودر شکر/ 2 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ / 1 عدد
کشمش / 2 قاشق غذاخوري

بيسکويت لايه دار

کره، رنده پوست ليمو و خاکه قند را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده را داخل آن مي ريزيم و با همزن مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد. خمير را روي سطحي آغشته به آرد به آرامي ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 3 ميلي متر باز مي کنيم. با قالب گرد 6 سانتي متري خمير را برش مي زنيم. وسط هر کدام به اندازه يک قاشق چايخوري از مواد لايه را مي ريزيم. کمي از مخلوط زرده تخم مرغ و شير را با قلم مو به لبه هاي بيسکويت مي ماليم و يک خمير گرد ديگر روي آن مي گذاريم. هر بيسکويت را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي گذاريم. با قلم مو مقدار ديگري از مخلوط زرده تخم مرغ و شير را روي آن مي ماليم و به مدت 12 دقيقه در فر قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. بيرون آورده روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند. چنانچه مايل باشيم خاکه قند اضافه را روي آن مي پاشيم.
تهيه لايه وسط بيسکويت:
پنيرها، رنده پوست ليمو، شکر و زرده تخم مرغ را مي زنيم تا مخلوط شوند. کشمش را اضافه و خوب مخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image