جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت ايتاليايي با طعم ليمو
-(12 Body) 
بيسکويت ايتاليايي با طعم ليمو
Visitor 498
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه 16 عدد بيسکويت:
آرد مخمردار / (225 گرم) 1 ½ پيمانه
کره ريز شده / 60 گرم
شير / 1 ½ قاشق غذاخوري
پودر شکر / (75 گرم) 1/3 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
مواد لازم براي تهيه کرم ليمو:
خاکه قند / (120 گرم) ¾ پيمانه
رنده پوست ليمو / ½ قاشق چايخوري
آب ليمو / 2 قاشق چايخوري
آرد را در ظرف متوسطي الک مي کنيم، کره را در آن مالش مي دهيم. مخلوط شير و شکر را در تابه کوچکي ريخته و بر روي حرارت کم مي گذاريم، هم مي زنيم تا شکر حل شود، وانيل را هم اضافه مي کنيم .5 دقيقه مي گذاريم تا کمي خنک شود مخلوط شير و تخم مرغ را به آرد اضافه مي کنيم، با همزن مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. مرحله اول:
از خمير لوله هايي باريک 13 سانتي متري درست مي کنيم.
مرحله دوم:
لوله هاي خمير را با هم مي پيچانيم، بعد آن را به صورت حلقه در مي آوريم، لبه هايشان را بهم مي چسبانيم، به فاصله 3 سانتي متري از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم. سيني را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس بيرون آورده به مدت 10 دقيقه مي گذاريم در سيني بماند.

بيسکويت ايتاليايي با طعم ليمو

مرحله سوم:
بيسکويت ها را از قسمت رودر کرم مي زنيم و روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.

بيسکويت ايتاليايي با طعم ليمو

تهيه کرم ليمو:
خاکه قند را در ظرف کوچک نسوزي الک مي کنيم، رنده پوست ليمو و آب ليمو را داخل آن مي ريزيم، مخلوط مي کنيم تا خمير سفتي بدست آيد. ظرف را روي ظرفي محتوي آب داغ مي گذاريم، هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image